Kop Wibaut

In samenwerking met woningstichting De Key zijn aan de Wibautstraat, op de hoek met de Eerste Oosterparkstraat en de Blasiusstraat, 49 prachtige appartementen ontwikkeld.

Kop Wibaut – Amsterdam
Kop Wibaut – Amsterdam
Kop Wibaut – Amsterdam
Kop Wibaut – Amsterdam

Uitstraling van toen gecombineerd met de kwaliteit van nu

De woningen zijn in 2015 hoogwaardig gerenoveerd. Hierbij is rekening gehouden met behoud van de karakteristieke uitstraling. Het gebouw combineert hierdoor de charme van toen, met de kwaliteit van nu. De appartementen variëren in een grootte van 36 m² tot 75 m². Alle appartementen hebben een eigen  buitenruimte. Vaak gaat het om een ruim balkon maar er zijn ook enkele woningen de beschikking hebben over  een tuin of dakterras. De woningen zijn energiezuinig met een energielabel A.

Kop Wibaut – Amsterdam
Kop Wibaut – Amsterdam

Perfecte bereikbaarheid

Het project is gelegen aan de Wibautstraat, vandaar natuurlijk de naam van dit project: Kop Wibaut. De bereikbaarheid van deze locatie is geweldig. Binnen 5 minuten is zowel het centrum van Amsterdam als de ring met de auto te bereiken. Daarnaast is op circa 100 meter van het appartementencomplex een metrostation gelegen. Je wandelt vanaf hier zo naar het Oosterpark of de Albert Cuypmarkt. Het project ligt in een heel sfeervol stukje Amsterdam.