Kop van de Hoef – Amersfoort

Kop van de Hoef

In het noorden van Amersfoort wordt bedrijventerrein De Hoef West getransformeerd naar een levendige stadswijk waar plek is voor wonen, werken, leren en ontspannen. Bij de veranderende functie hoort ook een nieuwe naam de Hoef wordt het Hoefkwartier. Binnen deze vernieuwde wijk van Amersfoort, ontwikkelt Hagedoorn Ontwikkeling het project Kop van de Hoef.

Op de Kop van de Hoef worden hoofdzakelijk woningen gerealiseerd, alhoewel er ook ruimte is voor kantoren.  Het grootste deel van de woningen zal gaan bestaan uit huurappartementen. Doordat er appartementen in alle verschillende prijsklassen komen, is de Kop van de Hoef toegankelijk voor iedereen. Als je op zoek bent naar een huurwoning in Amersfoort, biedt de Kop van de Hoef dus mogelijkheden voor jou.

De Kop van de Hoef is met alle vervoersmiddelen uitstekend bereikbaar. Het gebied ligt op een steenworp afstand van station Schothorst. De binnenstad van Amersfoort is vanuit het Hoefkwartier nog geen 10 minuten fietsen. Daarnaast ben je binnen enkele minuten met de auto op de diverse uitvalswegen (A1 en A28).

De afbeeldingen op deze pagina zijn gebaseerd op een voorlopig ontwerp, er kunnen dus nog wijzigingen optreden. Over het aanbod van de huurwoningen wordt in een later stadium meer bekend gemaakt.

Kop van de Hoef – Amersfoort
Kop van de Hoef – Amersfoort
Kop van de Hoef – Amersfoort
Kop van de Hoef – Amersfoort
Kop van de Hoef – Amersfoort

Groen, toegankelijk en veelzijdig

De bebouwing op de Kop van de Hoef zal in alle opzichten veelzijdig zijn. Er is variatie in bouwhoogtes, kleur en materialen. Ook zijn er woningen in alle soorten en maten. Van compacte appartementen van 42m² tot ruime stadswoningen van 126m². Binnen dit project is er voor iedere woonwens een geschikte woning te vinden.
Rondom en te midden van de gebouwen is er veel ruimte voor groen. De levendige binnentuin is niet alleen aantrekkelijk voor de bewoners, hij is toegankelijk voor iedereen.

De Kop van de Hoef wordt: groen, toegankelijk en veelzijdig. Al met al een aantrekkelijke toevoeging aan een getransformeerd stukje Amersfoort!