Oude Haven Huizen

Oude Haven – Huizen fase 1

Op een unieke locatie, met uitzicht op de Oude Haven in Huizen, wordt een al even uniek woningbouwproject ontwikkeld. Hier komt een mooie mix van rijwoningen type Gooimeer, woningen type Scheepswerf en appartementen. Alle woningen sluiten qua vormgeving perfect aan bij het stoere gevoel dat deze locatie oproept. Dit is een unieke kans op een gloednieuwe woning op een fantastische locatie.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de eerste fase van dit project. Deze fase is inmiddels gerealiseerd en de eerste bewoners hebben hun nieuwe huizen betrokken.

Oude Haven – Huizen fase 1
Oude Haven – Huizen fase 1
Oude Haven – Huizen fase 1

Van schets naar oplevering

In nauwe samenwerking met onder andere Slokker Vastgoed en Coen Hagedoorn Bouw is Hagedoorn Ontwikkeling bezig met het creëren van een aantrekkelijk woongebied in de Oude Haven van Huizen. Op deze pagina kun je de verschillende fases van zo’n project in beeld zien. Van schetsen tot uitwerking naar bouw en oplevering. En onze missie is pas echt geslaagd wanneer we de uiteindelijke bewoners zien genieten van hun nieuwe woning.

Oude Haven – Huizen fase 1
Oude Haven – Huizen fase 1

De woningen uit fase 1 zijn inmiddels allemaal verkocht. De bouw van deze woningen is zo goed als klaar. In de loop van dit  jaar gaan fase 2 en 3  naar verwachting ook in de verkoop. Kijk op onze pagina Oude Haven – Huizen fase 2 en 3 voor meer informatie over deze woningen. Daarnaast kun je op de project website van de Oude Haven terecht voor de meest actuele stand van zaken.

Project website Oude Haven Huizen

Voor meer informatie:
Makelaar Voorma & Walch
Ceintuurbaan 22
1271 BJ Huizen
035-5253135