Oude Haven Huizen

Oude Haven – Huizen
Oude Haven – Huizen
Oude Haven – Huizen
Oude Haven – Huizen
Oude Haven – Huizen

Van schets naar oplevering

In nauwe samenwerking met onder andere Slokker Vastgoed en Coen Hagedoorn Bouw is Hagedoorn Ontwikkeling bezig met het creëren van een aantrekkelijk woongebied in de Oude Haven van Huizen. Op deze pagina kun je de verschillende fases van zo’n project in beeld zien. Van schetsen tot uitwerking naar bouw en oplevering. En onze missie is pas echt geslaagd wanneer we de uiteindelijke bewoners zien genieten van hun nieuwe woning.

Oude Haven – Huizen
Oude Haven – Huizen

Op een unieke locatie, met uitzicht op de Oude Haven in Huizen, wordt een al even uniek woningbouwproject ontwikkeld. Hier komt een mooie mix van rijwoningen type Gooimeer, woningen type Scheepswerf en appartementen. Alle woningen sluiten qua vormgeving perfect aan bij het stoere gevoel dat deze locatie oproept. Dit is een unieke kans op een gloednieuwe woning op een fantastische locatie.

De eerste 18 woningen zijn inmiddels verkocht. De bouw van deze woningen is in volle gang. In de loop van dit  jaar gaan fase 2 en 3  naar verwachting ook in de verkoop. Op de project website van de Oude Haven kun je terecht voor de meest actuele stand van zaken.

Project website Oude Haven Huizen

Voor meer informatie:
Makelaar Voorma & Walch
Ceintuurbaan 22
1271 BJ Huizen
035-5253135