Trots op elk project

Hagedoorn Ontwikkeling is als projectontwikkelaar constant bezig met de uitwerking en realisatie van uiteenlopende projecten. We richten ons onder hierbij sterk op de wensen van eindgebruikers en het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Bij de projecten die we ontwikkelen hebben we veel aandacht voor duurzaamheid en de impact op de direct omgeving. Wij kijken dan ook met trots terug op alle projecten die wij tot nu toe hebben gerealiseerd!

Onze gerealiseerde en lopende projecten zijn verdeeld over het hele land. Op deze website is een actueel overzicht te vinden van de projecten. waar we mee bezig zijn. De omvang van de projecten waar Hagedoorn Ontwikkeling bij betrokken is, verschilt van de realisatie van een aantal twee-onder-een-kappers tot een grootschalige gebiedsontwikkelingen van 500 woningen of meer. De projecten waar wij ons mee bezig houden zijn dus zeer divers in functie, omvang en stijl. Wat de projecten allemaal gemeen hebben, is een duurzaam karakter en hoogwaardige afwerking.

Jarenlange ervaring

Sinds 1992 is Hagedoorn Ontwikkeling actief in het ontwikkelen en realiseren van onroerend goed. Omdat wij zijn ontstaan uit de in 1974 opgerichte Coen Hagedoorn Bouwgroep, is expertise omtrent het realiseren van vastgoed ruimschoots aanwezig. In de loop der jaren is het aantal projecten dat wij doen sterk toegenomen. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd ontwikkelaar met een schat aan ervaring.

De functies van de gebouwen waarbij wij bij de ontwikkeling betrokken zijn, lopen behoorlijk uiteen. Van kantoren en winkels tot woningen, wij doen het allemaal. Ondanks de verschillende functies die we ontwikkelen, ligt de focus van Hagedoorn Ontwikkeling overwegend op woningbouw.

Ontwikkelen als één team

Wij ontwikkelen projecten zowel zelfstandig als in samenwerking met andere partijen. Heeft u een vraag of opmerking?

Neem contact op!