15 stijlvolle huurappartementen

Aan de Huizermaatweg in Huizen is door Hagedoorn Ontwikkeling een kantoorpand van circa 1.500 m² getransformeerd tot appartementencomplex. Alle 15 appartementen in dit project verschillen behoorlijk in omvang. De oppervlaktes liggen tussen de 40 m² en 95 m². Ook de indelingen van de appartementen verschillen sterk waardoor er een mooie diversiteit in aanbod bestaat. Voor meer informatie over de appartementen, verwijzen wij u naar de plattegronden. Deze kunt u onder aan deze pagina downloaden.

 

Transformatie – Huizen
Transformatie – Huizen
Transformatie – Huizen

Ieder appartement beschikt over een eigen buitenruimte. Ook heeft elke woning een inpandige berging van circa 5m² op de begane grond. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de bewoners van het appartementencomplex op het terrein te vinden.

De transformatie van het kantoorpand aan de Huizermaatweg 340 in Huizen is inmiddels afgerond. Dit betekent dat alle 15 woningen bewoond zijn. De appartementen zijn verhuurd in samenwerking met Van Trigt makelaars uit Huizen. Mocht je elders in Huizen willen wonen, kijk dan eens op de pagina van de .