J. J. H. Verhulstlaan – Bussum

J.J.H. Verhulstlaan

Aan de Verhulstlaan in Bussum ontstaat een unieke mix van monumentale en moderne woningen. De kavels op deze locatie zijn inmiddels allemaal verkocht. Er is hier ruimte voor drie vrijstaande villa’s met elk een heel eigen karakter. Een van de woningen is monumentaal en zal worden gerenoveerd terwijl de andere twee villa’s juist nieuw worden gebouwd.

De monumentale houten villa Het Mouwtje werd in 1902 door de beroemde architect K.P.C. De Bazel ontworpen en maakt onderdeel uit van dit plan. Het pand zal in ere worden hersteld, mede doordat de aanbouw die later aan Het Mouwtje is vastgezet, zal worden afgebroken. Door het splitsen van de percelen is ruimte ontstaan voor de bouw van twee nieuwe woningen. De kopers krijgen hier de ruimte om hun eigen droomhuis te realiseren. De afbeeldingen op deze pagina zijn slechts impressies van wat er mogelijk is op deze plek.

J. J. H. Verhulstlaan – Bussum

Ruime kavels

De drie kavels variëren in grootte van 664m² tot maar liefst 919m². Hierdoor hebben de villa’s rondom de woning veel ruimte. De ontwikkeling ligt op de hoek van de J.J.H. Verhulstlaan en de Amersfoortsestraatweg in het Brediuskwartier in Bussum. Door de ligging nabij de A1 is Amsterdam vanaf hier minder dan 20 minuten rijden.