Widelanken Maastricht

Hier ontwikkelen wij ruime huurwoningen met eigen tuin en uitzicht over Parc Montagne.

Schetsontwerpen

Momenteel worden de tekeningen uitgewerkt tot een definitief ontwerp.

Widelanken – Maastricht

Widelanken Maastricht

In het noordwesten van Maastricht ontwikkelen wij 22 grondgebonden huurwoningen. De woningen liggen in een groene omgeving aan de straat Widelanken. Er zijn drie blokken van vier woningen en twee blokken met vijf huizen. Alle woningen hebben vrij uitzicht over Parc Montagne. Het mooie uitzicht over het park wordt optimaal benut door de grote raampartijen in de brede woningen. Alle woningen beschikken over openslaande deuren naar de tuin. Er is variatie in hoogte en omvang, waardoor de woningen voor verschillende doelgroepen interessant zijn.

Widelanken – Maastricht

Ruime huurwoningen op perfecte locatie

De Widelanken ligt in de levendige buurt Malpertius. De nieuwe woningen sluiten qua ontwerp goed aan bij de bestaande bebouwing in Malpertius.Het centrum van Maastricht ligt op fietsafstand van de Widelanken. Winkels, bibliotheek en sportvoorzieningen zijn zelfs op loopafstand. Ook met het openbaar vervoer en de auto is de Widelanken goed bereikbaar. De mooie woningen liggen al met al op een ideale locatie in Maastricht. Parkeren kan op eigen terrein.

De bouw start naar verwachting eind 2021. De aannemer voor dit project is Coen Hagedoorn Bouw Maastricht. Over de verhuur van de woningen maken we hier later meer bekend.